Spaggeti alla puttanesca της Αγγελικούλας!
Θέλετε να απολαύσετε ζυμαρικά με μια δόση πικάντικης γεύσης και να καταπλήξετε τους δικούς σας, αλλά και τον εαυτό σας; Εδώ είναι η απόλυτη συνταγή
Υλικά
1.Μακάρόνια κατά προτίμηση σπαγγέτι 6 νούμερο
2,Αλάτι
3.Νερό
Βράζουμε τα μακαρόνια σε νερό με λίγο αλάτι στα λεπτά που αναγράφει ο κατασκευαστής στο κουτί τους.
Σάλτσα
1.Καπνιστό μπέικον 100γρ.
2.Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150-200γρ.
3.2 με 3 σκελίδες σκόρδο
4.3πιπεριές όχι καυτερές
5.Μισή πιπεριά καυτερή
6.2ντομάτες
7.4 ελιές
8Τυρί παρμεζάνα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και το καπνιστό μπέικον σε λάδι ελαιόλαδο, σε ένα τηγάνι που καίει. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ντομάτα με τις πιπεριές και τις ελιές, κατά προτίμηση κομμένες στη μέση και χαμηλώνοντας τη φωτιά αφήνουμε για 10 λεπτά να σιγοβράσουν. Όταν η σάλτσα δέσει, τη κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη παρμεζάνα. Τη σερβίρουμε πάνω από τα μακαρόνια και απολαμβάνουμε.
Είμαι η Niki και σας εύχομαι καλή σας όρεξη!!!