Ψάχνεις τι αρέσει στους άντρες; Απίθανα πράγματα!

aresei-stous-antres
Όσο λογικό είναι να θες να ξέρεις τι αρέσει στους άντρες, τόσο απίθανα θα σου φανούν αυτά που δείχνουν οι έρευνες ότι τους ανάβουν τελικά. Οι ειδικοί μοιράζονται τα 10 πιο απρόβλεπτα αντρικά turn-ons και πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να απογειώσεις την ερωτική σας διάθεση.

Η κολοκυθόπιτα

Κορίτσια, ξεχάστε το Chanel No. 5. Το Ερευνητικό Κέντρο Γεύσης και Οσμής του Σικάγο (Chicago’s Smell and Taste Research Center), βρήκε ότι η μυρωδιά της κολοκύθας σε συνδυασμό με τη λεβάντα αρέσει στους άντρες τόσο που αυξάνει τη ροή του αίματος στην περιοχή του πέους περισσότερο από ότι 23 άλλα αρώματα. Γιατί; Απ’ ότι φαίνεται, ο συνδυασμός φέρνει στη μνήμη του άντρα αναμνήσεις ικανοποίησης από ένα νόστιμο γεύμα ή απλά τον κάνει να αισθάνεται πιο ήρεμος. Εκτός από τα γλυκά και το ποτ πουρί, δοκίμασε να ψήσεις μια κολοκυθόπιτα και να τη γαρνίρεις με ένα κλωναράκι λεβάντας και, πού ξέρεις, μπορεί ο αγαπημένος σου να σε πάει βόλτα στην κρεβατοκάμαρα!

Τα μακριά και καλλίγραμμα μπράτσα

Τί θα έλεγες να ξεκουράσεις για λίγο τα πόδια και να επικεντρωθείς στην τόνωση των χεριών; Οι ερευνητές του University of New South Wales στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας έδειξαν σε άντρες εθελοντές ορισμένα βίντεο με γυναίκες. Οι άντρες περιέγραψαν συστηματικά τις γυναίκες με μακριά χέρια ως πιο ελκυστικές συγκριτικά με όσες είχαν μακριά πόδια, οι οποίες δεν μπήκαν καν στη λίστα. Η θεωρία πίσω από τα αποτελέσματα; Αυτό που αρέσει στους άντρες είναι τα μακριά μπράτς, γιατί κάνουν τη γυναίκα να δείχνει πιο αδύνατη, μαρτυρούν ότι είναι δραστήρια και δηλώνουν ότι ξέρει να δίνει υπέροχες αγκαλιές.

Ο φόβος αρέσει στους άντρες!

Ο τρόμος αρέσει στους άντρες; Έτσι φαίνεται! Ερευνητές του University of British Columbia ζήτησαν από δύο ομάδες ανδρών να σταθούν σε δύο διαφορετικές γέφυρες: η μία ήταν καθησυχαστικά στιβαρή και η άλλη μακριά, ασταθής και κρεμόταν από τα 70 μέτρα στον αέρα. Ύστερα, έστειλαν μια ελκυστική γυναίκα βοηθό να τους ζητήσει να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο. Όσοι βρίσκονταν στην επικίνδυνη γέφυρα έδωσαν πιο παράτολμες απαντήσεις στις ερωτήσεις της. Όπως φαίνεται, ο φόβος της απειλής που συνδέεται στον εγκέφαλο με τον ερεθισμό οδήγησε τους άντρες να ανοιχτούν περισσότερο. Ποιος ήξερε ότι το άγχος είναι από τα πιο ισχυρά προκαταρκτικά;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...