12 σημάδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για σένα!

idanikos-antras-gia-sena
Αναζητάς τα σημάδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για εσένα; Αν διαπιστώσεις ότι στη σχέση σας υπάρχουν τα επόμενα 12 χαρακτηριστικά, τότε οι πιθανότητες να βρήκες τον πρίγκηπά σου είναι πολλές. Αν πάλι, αυτά που θα διαβάσεις απέχουν από την πραγματικότητα της σχέσης σου, μην απογοητεύεσαι: η αναζήτηση της αληθινής αγάπης μπορεί να μοιάζει με ουτοπικό σενάριο, αλλά συμβαίνει στην πραγματικότητα. Καθώς προχωράς στο μονοπάτι της ζωής είναι πιθανό να βρεις περισσότερους από ‘έναν και μοναδικό’, δηλαδή μάλλον θα ερωτευτείς παραπάνω από μία φορά.
Κάθε σχέση έχει κάτι σπουδαίο να σου προσφέρει και καμία – όσο επώδυνα κι αν τελειώσει – δεν είναι χαμένος χρόνος. Κάθε σχέση θα σου διδάξει ένα πολύτιμο μάθημα για τον εαυτό σου, την ικανότητά σου να αγαπάς και αυτό που ψάχνεις (και δεν ψάχνεις) σε έναν σύντροφο.
Κι όταν θα φτάνει η ώρα που θα αναρωτιέσαι, αν άνθρωπος που είναι μαζί σου αξίζει την παντοτινή αγάπη, αναζήτησε στη σχέση σας τις επόμενες ενδείξεις.

Τα 12 σημάδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για σένα!

 • Δεν μπορείς να συγκρατήσεις το χαμόγελό σου, όταν τον βλέπεις κι εκείνος με τη σειρά του, σου χαμογελάει διαρκώς.
 • Αισθάνεσαι άνετη κι ασφαλής μέσα στη σχέση σας και έχεις πραγματική πεποίθηση ότι ο σύντροφός σου δεν θα σε πληγώσει, πχ. δε νιώθεις ζήλεια ή καχυποψία.
 • Υπήρξαν στη σχέση σας μέχρι τώρα και κακές στιγμές, αλλά παρόλα αυτά εσείς παραμείνατε μαζί.
 • Δεν υπάρχουν ‘δράματα’ μέσα στη σχέση, πχ. δεν τεστάρετε ο ένας την αγάπη του άλλου, δεν ασχολείστε με κουτσομπολιά που θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και δεν αισθάνεστε την ανάγκη να παίζετε παιχνίδια.
 • Ένα από τα πιο έντονα σημάδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για σένα είναι ότι του αρέσει να κάνει όμορφα πράγματα για εσένα, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει αφορμή. Και γεννά και σε εσένα την επιθυμία να κάνεις το ίδιο. Μοιάζει απίστευτο, αλλά χαρά για τους δυο σας είναι η χαρά του άλλου!
 • Οι εξωτερικές πιέσεις δεν επιβαρύνουν τη σχέση και οι τρίτοι δεν καταφέρνουν να σας δημιουργήσουν προβλήματα.
 • Δεν υπάρχει καθόλου βία στη σχέση. Καμία απολύτως (και δε μιλάμε για πράγματα που αρέσουν και στους δύο σας στο σεξ)!
 • Τον βλέπεις να προσπαθεί να βελτιώνεται και μαζί σου παραδέχεται ότι του βγαίνει ο καλύτερος εαυτός του. Ωστόσο, εσένα σου αρέσει ακόμα και με τις «ατέλειες» του και δεν έχεις καμία πρόθεση να τον αλλάξεις.
 • Οι διαφορές σας δεν στέκονται εμπόδιο ανάμεσά σας, πχ. διαφορετική θρησκεία, κοινωνικό υπόβαθρο ή προσωπικές πεποιθήσεις.
 • Ένα από τα πιο κρίσιμα σημάδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για σένα είναι ότι στη σχέση σας δεν υπάρχουν θυσίες, παρά μόνο συμβιβασμοί.
 • Κανένας από τους δυο σας στη σχέση δεν πιέζεται να κάνει κάτι, εφόσον δεν είναι έτοιμος (π.χ. επισημοποίηση της σχέσης).
 • Ξυπνάει τον αλτρουισμό σου σε όλο του το μεγαλείο: απολαμβάνεις να του προσφέρεις και να του προσφέρεσαι, χωρίς να περιμένεις κανένα αντάλλαγμα. Το ίδιο εισπράττεις και από εκείνον.

Αναζητώντας τα σημάδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για σένα θυμήσου και πάλι ότι η ιδέα της μιας και μοναδικής αγάπης είναι μεν ρομαντική, αλλά δεν είναι ρεαλιστική. Γι’ αυτό, άνοιξε την καρδιά σου στην ιδέα ότι θα αγαπήσεις πάνω από έναν άνθρωπο στη ζωή σου, ζήσε την στιγμή και άντιμετώπισε κάθε σχέση σαν μια δοκιμασία για την τελική πραγματική αγάπη με αυτόν που θα μοιραστείς την υπόλοιπη ζωή σου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...