Ζευγάρι σώζει το αγρόκτημά του, βγάζοντας 120.000 δολάρια μέσα σε 6ώρες πουλώντας NFTs.

Ένα ζευγάρι από την Ατλάντα πάλευε να σώσει τη φάρμα του από την κατάσχεση. Η απάντηση στα προβλήματά τους ήρθε στη δημιουργία του νέου Dastardly Ducks NFT.
Ο μηχανικός λογισμικού Thorne Melcher και η φίλη της Mandy Musselwhite, μια καλλιτέχνιδα, έχουν μια φάρμα 300.000 δολαρίων έξω από την Ατλάντα που αγόρασαν το 2019. Εκτρέφουν πάπιες, χήνες και άλλα ζώα.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, η 33χρονη Melcher έχασε τη δουλειά της και την κύρια πηγή εισοδήματος του ζευγαριού. Προσπάθησαν να τα βγάλουν πέρα ​​με αυτό που έφερε η Musselwhite, 25 ετών, πουλώντας τα έργα της, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, με την υποθήκη να φτάνει στο ύψος 35.587 δολαρίων, αναφέρει το CNBC .

«Ήξερα ότι έπρεπε να σκεφτούμε κάτι», είπε ο Musselwhite στο CNBC Make It . «Δεν θέλαμε πραγματικά να χάσουμε αυτό το ακίνητο. Το αγαπάμε εδώ. Τα ζώα το λατρεύουν εδώ».


Με λιγότερο από 1 δολάριο στην τράπεζα και μια ημερομηνία δικαστηρίου για κατάσχεση να πλησιάζει, οι δυο τους ενώνουν τα μυαλά τους και, με τις γνώσεις κωδικοποίησης του Melcher και το καλλιτεχνικό ταλέντο του Musselwhite, γεννήθηκαν οι Dastardly Ducks.

Η συλλογή των 10.000 NFTs πάπιας κινουμένων σχεδίων στο blockchain Ethereum έχει συνδυασμούς άνω των 100 διαφορετικών χαρακτηριστικών, αναφέρει το CNBC .
Οι κόποι τους απέδωσαν καρπούς. Μέσα σε έξι ώρες μετά την πτώση των NFTs στις 19 Ιανουαρίου, οι Dastardly Ducks ξεπούλησαν και ο Melcher και ο Musselwhite κέρδισαν αρκετά για να πληρώσουν τις αναδρομικές πληρωμές των στεγαστικών δανείων τους και μετά μερικές.
Το ζευγάρι κέρδισε 120.000 δολάρια την πρώτη μέρα και θα συνεχίσει να κερδίζει δικαιώματα από δευτερεύουσες πωλήσεις. Σύμφωνα με το NFT-stats.com, τα Dastardly Ducks NFT πωλήθηκαν 202 φορές τις τελευταίες επτά ημέρες με συνολικό όγκο πωλήσεων 8.400 $.

«Οι ζωές μας άλλαξαν μέσα σε μια νύχτα», είπε ο Μέλχερ στο CNBC . «Σώσαμε τη φάρμα μας πουλώντας πάπιες κινουμένων σχεδίων. Ήταν σαν ένα όνειρο πυρετού».
«Όλη αυτή η κατάσταση μου φαίνεται ακόμα εξωπραγματική. τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν τα χειρότερα που έχω βιώσει ποτέ. η σχέση μας δοκιμάστηκε αμέτρητες φορές. Χαίρομαι που τελείωσε. μπορούμε απλώς να επικεντρωθούμε στο αγρόκτημα τώρα και να φτιάχνουμε ωραία τέχνη», έγραψε στο Twitter ο Musselwhite στις 24 Ιανουαρίου.

Ποια είναι η τιμή των Dastardly Duck NFT;
Τα Dastardly Duck NFT άρχισαν να πωλούνται για $15 ή $120 για ένα πακέτο 12 τεμαχίων. Από τις 25 Ιανουαρίου, η μέση τιμή μιας πάπιας NFT ήταν 41,6 $, αναφέρει το NFT-stats.com . Το υψηλότερο 10 τοις εκατό των παπιών NFT πωλήθηκαν για 124 $ και το κορυφαίο σε πωλήσεις Dastardly Duck NFT ήταν #8477, το οποίο πουλήθηκε για 375 $.
Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη των Dastardly Ducks , στη δεύτερη φάση του NFT, ο Melcher και ο Musselwhite θα μεγαλώσουν αρκετές δεκάδες παπάκια στην πραγματική ζωή και θα καταγράψουν την ανάπτυξή τους σε βίντεο. Το ζευγάρι σκοπεύει επίσης να χτίσει ένα προσαρμοσμένο σπίτι για πάπιες στην ιδιοκτησία του και θα αφήσει μερικούς τυχερούς κατόχους Dastardly Ducks να ονομάσουν τις πάπιες και να παρακολουθήσουν την ανάπτυξή τους μέσω μιας ροής βίντεο 24/7, αναφέρει ένα tweet στη σελίδα του Smol Farm στο Twitter.

Είμαι η Niki και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στα όνειρα και αν αυτά πραγματοποιούνται ακόμα καλύτερα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...