Ριζότο τέλειο για τον ουρανίσκο και τη γραμμή σου!

Σε αυτό το ριζότο θα απολαύσεις την ιδανική υφή και το χύλωμα, χωρίς να χρησιμοποιήσεις ίχνος κρέμας γάλακτος.
Χρόνος προετοιμασίας : 3 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος : 25 λεπτά
Υλικά (2 μερίδες)
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
 - 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
 - 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
 - 1 φλ. ρύζι αρμπόριο
 - 200 γρ.μανιτάρια κομμένα
 - 80 γρ. πελτέ ντομάτας
 - 3 φλ.ζωμό λαχανικών
 - 1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
 - μαύρο πιπέρι
 
Οδηγίες
- Σε μια κατσαρόλα ή ένα βαθύ τηγάνι σόταρε το σκόρδο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.
 - Πρόσθεσε το ρύζι και ανακάτευε για μερικά δευτερόλεπτα.
 - Στην συνέχεια πρόσθεσε τα μανιτάρια και άφησέ τα μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους.
 - Πρόσθεσε τον πελτέ ντομάτας.
 - Σιγά σιγά ρίχνε και το ζωμό λαχανικων.
 - Τέλος, πρόσθεσε την τριμμένη παρμεζάνα και λίγο μαύρο πιπέρι και ανακάτεψε καλά.
 

Πρέπει να έχετε συνδεθεί για να σχολιάσετε.