Ξέρεις τι βρίσκουν ρομαντικό οι άντρες;

τι βρίσκουν ρομαντικό οι άντρεςΑναρωτιέσαι τι βρίσκουν ρομαντικό οι άντρες; Οι απαντήσεις έρχονται από  τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς βιβλίων σχέσεων. Δες τι προτείνουν.

1. Ντύσου σέξι για εκείνον
Μην υποτιμάς τα σέξι εσώρουχα και μην τα ξεχνάς στο συρτάρι σου. «Κάθε τόσο, ντύσου σύμφωνα με τα γούστα του», λέει η Μπάρμπαρα Ντε Άντζελις, Ph.D., συγγραφέας του Secrets About Men Every Woman Should Know. «Πηγαίνετε μαζί για ψώνια και ζήτησέ του να σου βρει κάποιο σύνολο ή μερικά εσώρουχα που θεωρεί σέξυ». Αν η σκέψη να φορέσεις Victoria’s Secret για τον άντρα σου ακούγεται κακόγουστη, σκέψου ότι αναζητάμε τι βρίσκουν ρομαντικό οι άντρες και όχι εσύ. Και όπως εξηγεί ο ψυχολόγος-σύμβουλος γάμου Ρόναλντ Γκολντστάιν, Ph.D.: «Οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν υπόψη ότι οι άντρες είναι οπτικοί τύποι». Οι άντρες το βρίσκουν πολύ ρομαντικό όταν αφήνεσαι ολόψυχα μέσα στον φανταστικό κόσμο τους. Αφού είναι «προγραμματισμένοι» να επηρεάζονται από τις εικόνες, γιατί να μην τους εξάψεις τη φαντασία με τον τρόπο σου;

2.  Άγγιζέ τον παντού, συνέχεια
Δεν μιλάμε για σεξ ή για μασάζ, αλλά για απλό άγγιγμα. Είτε πρόκειται για ένα άγγιγμα με το πόδι κάτω από το τραπέζι είτε για ένα χέρι πάνω στον ώμο, η σωματική επαφή από την γυναίκα που αγαπούν τους προσφέρει απίστευτη ασφάλεια. Στην πολύτιμη, μη λεκτική γλώσσα των αντρών αυτή η κίνηση μεταφράζεται ως: «Σε αποδέχομαι… Σε αγαπώ… Είμαστε ένα». Δεν είναι απαραίτητο να οδηγεί «κάπου αλλού», αλλά αν οδηγήσει τόσο το καλύτερο. «Μάθε να αγαπάς και να εκτιμάς όλο το σώμα ενός άντρα», λέει η Ντε Άντζελις. «Έτσι, θα έχεις τον χρόνο να νιώσεις μεγαλύτερη επιθυμία και να του δείξεις ότι αγαπάς κάθε κομμάτι του». Με άλλα λόγια, άσε τα δάχτυλά σου να «μιλήσουν» για σένα.

3.   «Εμφανίσου» στο γραφείο του
Συνήθως συμβουλεύουμε  να μην καλείς έναν άντρα στη δουλειά του, αφού ο χώρος εργασίας αποτελεί συχνά ένα ιερό καταφύγιο μακριά από τη σχέση. Τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά μέσα στον γάμο, αφού τα νέα του σπιτιού τού υπενθυμίζουν γλυκά γιατί δουλεύει. «Νομίζω ότι ένας άντρας θέλει να ακούει ότι η γυναίκα του τον αγαπάει και της λείπει», λέει ο Γκολντστάιν. «Όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο, αν η σύζυγος του βάλει ένα σημείωμα στην τσάντα του λέγοντάς του πόσο πολύ θέλει να κάνουν έρωτα το βράδυ, δεν μπορεί παρά να φτιάξει τη μέρα του». Να είσαι εφευρετική: Στείλε του ένα υπαινικτικό email από το γραφείο σου, άφησέ του ένα σέξι μήνυμα στον τηλεφωνητή ή βάλε στην τσέπη του μια φωτογραφία σου από τις διακοπές όπου φοράς ένα καυτό μπικίνι. Το μήνυμα που θα λάβει θα είναι το ίδιο: «Σκέψου με… Είσαι μέσα στις σκέψεις μου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...