Κάψε (πιο) πολλές θερμίδες με το σεξ! Οι top στάσεις

thermides-sto-sex

Εννοείται πως καις θερμίδες με το σεξ. Αν μάλιστα, αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω στην τεχνική και τη φαντασία σου, τότε μπορείς πραγματικά να κάψεις πολλές θερμίδες με το σεξ. Μάλιστα, υπάρχουν ορισμένες στάσεις που γυμνάζουν τους γυναικείους μυς σε τέτοιο βαθμό που ενδέχεται να μην μπορείς να κουνηθείς καν για να πας μέχρι το γυμναστήριο! Δες ποιες είναι.

Για να καις πιο πολλές θερμίδες με το σεξ κάνε: Ιεραποστολικό

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη στάση είναι αρκετά παθητική για τη γυναίκα μπορεί να αποτελέσει πολύ καλή γυμναστική.
«Εξαρτάται από το πόσο ενθουσιώδης είσαι, αλλά το ιεραποστολικό μπορεί να γυμνάσει εξαιρετικά τους σπλαχνικούς μυς», λέει η Stacy Berman, πιστοποιημένη fitness trainer και ιδρύτρια του Stacy’s Boot Camp στη Νέα Υόρκη. «Αν ο παρτενέρ σου σπρώχνει προς εσένα, καλό είναι να έχεις μια ισοδύναμη κι αντίθετη ώθηση προς τα πίσω, γεγονός που απαιτεί αρκετή δύναμη στο κέντρο του σώματος με αποτέλεσμα να κάνεις καύση».
Η Patti Britton, συγγραφέας του The Art of Sex Coaching και πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Ένωσης Εκπαιδευτών, Συμβούλων και Ψυχοθεραπευτών του Σεξ (American Association of Sexuality Educators, Counselors and Therapists), συμφωνεί ότι η στάση αυτή γυμνάζει τους κοιλιακούς. «Μπορείς να δυναμώσεις τους σπλαχνικούς μυς εστιάζοντας στο ανασήκωμα της λεκάνης χρησιμοποιώντας τους κεντρικούς μυς και όχι το χαμηλό σημείο της μέσης. Το λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι συνήθως βασίζουν την ώθηση στη μέση τους». (Ο κίνδυνος για τη μέση πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά αφού στη χειρότερη περίπτωση μπορείς να τραυματιστείς στη μέση, κάτι που δεν θα λέγαμε ότι ευνοεί ακριβώς το πάθος στην κρεβατοκάμαρα).
Η ιεραποστολική στάση γυμνάζει επίσης τα οπίσθια. «Όσο περισσότερο η γυναίκα συσφίγγει τους γλουτούς της, τόσο πιο έντονη γίνεται η κίνηση προς τον παρτενέρ της με αποτέλεσμα να τονώνονται οι γλουτοί», λέει η Britton.
Πόσες θερμίδες θα κάψεις: από 100 ως 120

Για να καις πιο πολλές θερμίδες με το σεξ κάνε: Στα τέσσερα

Όπως και στην ιεραποστολική στάση, το σεξ με διείσδυση από πίσω γυμνάζει τον κορμό της γυναίκας γιατί πρέπει να κάνει ισορροπία στα τέσσερα, λέει η Berman, ενώ παράλληλα δουλεύουν οι τετρακέφαλοι και οι γλουτιαίοι για να φέρνει αντίσταση στην ώθηση.
Αν θέλεις να γυμνάσεις και τα μπράτσα εξίσου, μπορείς να κάνεις μια παραλλαγή της στάσης. Αντί να βάλεις τα χέρια ίσια στο κρεβάτι, «τοποθέτησέ τα σε έναν τοίχο μπροστά σου χρησιμοποιώντας ολόκληρο το σώμα σου για να βοηθήσεις τη διείσδυση και γυμνάζοντας τους ώμους και το πάνω μέρος», συμβουλεύει η Berman.
Πόσες θερμίδες θα κάψεις: Από 180 εως 220

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...