5 τοπ στάσεις σεξ για οργασμούς που κόβουν την ανάσα!

Ναι, είναι αλήθεια: υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις σεξ που βοηθούν τη γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση γρηγορότερα και καλύτερα. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις από τους πλέον ειδικούς τις 10 τοπ στάσεις του σεξ για να πετύχεις οργασμούς που κόβουν την ανάσα…

στάσεις σεξ (στάση πεταλούδα)

Η στάση πεταλούδα ή παραλλαγή ιεραποστολικού

Με τη γυναίκα ανάσκελα και τους γοφούς της στην άκρη του κρεβατιού, ο άνδρας διεισδύει όρθιος. Έπειτα, εκείνη βάζει τα πόδια της πάνω στους ώμους του και σπρώχνει τους γοφούς της ελαφρώς προς τα επάνω. Αυτό προσφέρει μια εξαιρετική γωνία για τη διέγερση του τραχήλου και βαθειά διείσδυση που μπορεί να οδηγήσει σε έντονους οργασμούς του κόλπου και της μήτρας. Με λιγότερο βαθειά διείσδυση, ο άνδρας μπορεί να διεγείρει το πρόσθιο κολπικό τοίχωμα ώστε να “χτυπήσει” το σημείο G.

–Δρ. Μαντλέν Μ. Καστεγιάνος, ψυχίατρος με ειδίκευση στη θεραπεία του σεξ

Παραλλαγή της τεχνικής ευθυγραμμισμένης συνουσίας

Το ζευγάρι ξεκινάει με ιεραποστολικό και μόλις ο άνδρας επιτύχει μια βαθειά διείσδυση αφήνει τη γυναίκα να ενώσει τα πόδια της ανάμεσα στα δικά του. Έπειτα, σπρώχνει το βάρος του ελαφρώς προς τα εμπρός ώστε η βάση της στύσης του να προκαλεί με τις κινήσεις του σταθερή πίεση και τριβή στην κλειτορίδα της. Αυτή η στάση εξυπηρετεί τις γυναίκες που προτιμούν την κλειτοριδική διέγερση κατά τη διάρκεια της διείσδυσης ώστε να φτάσουν  σε μια πολύ έντονη κορύφωση.

–Δρ. Μαντλέν Μ. Καστεγιάνος, ψυχίατρος με ειδίκευση στη θεραπεία του σεξ

Αποκαλύπτοντας το σκήπτρο

Οποιοσδήποτε από τους δύο παρτενέρ μπορεί να εφαρμόσει αυτή την τεχνική, αν και αυτός που βρίσκεται από κάτω μπορεί να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα. Σχηματίζεις ένα δαχτυλίδι με τον αντίχειρα και τον δείκτη γύρω από τη βάση του πέους. Έπειτα, τραβάς καλά προς τα κάτω την πόσθη. Έτσι, αποκαλύπτονται περισσότερες νευρικές απολήξεις και αυξάνεται η ευαισθησία του πέους – βοηθάει επίσης στο να διατηρηθεί η στύση. Ξεκίνα τη διείσδυση με το χέρι ακόμα γύρω από τη βάση για να οδηγήσεις την απόλαυσή του στα ύψη.

–Τζέια, εκπαιδεύτρια του New World Sex Education και συγγραφέας του «Red Hot Touch»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...