Πρώτο ραντεβού: σημάδια που λένε… τρέξε να σωθείς!

prwto-rantevou
Η προσμονή για το πρώτο ραντεβού σας ήταν τόσο μεγάλη. Μέσα σου ήλπιζες να είναι τόσο υπέροχος όσο πίστευες τη στιγμή που έλεγες το ναι. Τώρα όμως, γιατί νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά; Δεν ξέρεις τί συμβαίνει; Χρειάζεσαι βοήθεια για να καταλάβεις γιατί σε ‘ξενέρωσε’; Διάβασε με προσοχή την παρακάτω λίστα. Αν σε αυτή περιγράφεται και η δική του συμπεριφορά στο ραντεβού σας, καλύτερα να διαγράψεις το κινητό του από το τηλέφωνο σου. Οι πιθανότητες να είναι ο σωστός για εσένα δεν είναι μεγάλες.

Έστελνε μηνύματα ή μιλούσε συχνά στο τηλέφωνο
Αν παρατήρησες ότι ο Κος Όχι-Τόσο-Τέλειος ήταν απασχολημένος στο πρωτο ραντεβού σας στέλνοντας ή απαντώντας σε μηνύματα φίλων και συγγενών, τότε μην μπεις στον πειρασμό να τον ξαναδείς. Μπορεί να ήταν ωραίο που έστελνε μηνύματα σε εσένα, αλλά όταν πια σε είχε απέναντί του θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το κινητό του έρχεται δεύτερο. Εντάξει, δεν ζητάς και τον ουρανό με τ’ άστρα, αλλά αξίζεις δύο ώρες αμέριστης προσοχής, σωστά;
Η εξαίρεση: Αν είναι γιατρός ή για κάποιο λόγο σε υπηρεσία πρέπει να κάνεις υπομονή. Τί πιο αρρενωπό από κάποιον που είναι αφιερωμένος στην καριέρα του;

Μιλούσε για την πρώην του
Όταν ένας άντρας μιλάει για την πρώην του, να ξέρεις ότι μπορεί να είναι σημάδι ότι δεν την έχει ακόμα ξεπεράσει. Αν, πάλι, την αναφέρει δύο, τρεις ή περισσότερες φορές, τότε μάλλον βγήκε μαζί σου μόνο για να ξεπεράσει την παλιά του αγάπη κι αυτό δεν είναι καθόλου σωστό.
Η εξαίρεση: Αν αυτός και η πρώην του παραμένουν δύο καλοί φίλοι (ναι, αυτό γίνεται) και είσαι σίγουρη ότι την έχει ξεπεράσει (χωρίς να εφευρίσκεις δικαιολογίες γι’ αυτόν), τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ξεχνούσε το όνομά σου
Εντάξει, δεν είπαμε να μάθει απ’ έξω τηλέφωνο, διεύθυνση και μητρώο ασφάλισής σου αλλά αν ξεχνούσε το όνομά σου στο πρώτο ραντεβού ή στο πρώτο τηλεφώνημα, είτε είναι ‘αλλού’ είτε δεν ενδιαφέρεται. Και αυτός που θα έχει θέση στη ζωή σου θέλεις να ενδιαφέρεται αρκετά ώστε να θυμάται το όνομά σου και τις μικρές λεπτομέρειες της ύπαρξής σου.
Η εξαίρεση: Τον συνάντησες σε ένα μπαρ με τόσο δυνατή μουσική που μετά βίας ακουγόσασταν όταν μιλούσατε. Οπότε σημείωσες το όνομα και το τηλέφωνό σου πάνω σε μία χαρτοπετσέτα και όταν σε πήρε τηλέφωνο την πρώτη φορά ζήτησε ευγενικά να του πεις πώς σε λένε. Τότε, και μόνο τότε, δεν πειράζει.

Νομίζεις ότι ξενοκοιτούσε; Αλήθεια, ποιος πλήρωσε;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...