Γάλα σόγιας

Γάλα σόγιας

Για όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στο αγελαδινό, το γάλα σόγιας συνιστά μια καλή λύση, καθώς αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, που συμβάλλουν στη μείωση της «κακής» χοληστερίνης. Σύμφωνα με πολλές μελέτες, το γάλα σόγιας μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Δεν μπορεί όμως να σου παρέχει τις ίδιες ποσότητες ασβεστίου και βιταμινών Α και D – αν και στην αγορά κυκλοφορούν πλέον προϊόντα εμπλουτισμένα με τα παραπάνω συστατικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...