Μανιάτης: Τα φωτοβολταϊκά στον αγώνα κατά των ναρκωτικών

Με ειδική ρύθμιση που προωθείται, για την κατά προτεραιότητα και κατ’ εξαίρεση προώθηση των αιτήσεων για εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών στις στέγες των Νοσοκομείων της χώρας όπου θα αναπτυχθούν ειδικές μονάδες του ΟΚΑΝΑ, ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ κ. Γιάννης Μανιάτης, απαντά θετικά σε σχετικό αίτημα του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιχάλη Τιμοσίδη.


Πιο συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα τριπλασιασμού της ισχύος των Φωτοβολταϊκών (και κατά συνέπεια των αντίστοιχων εσόδων) που επιτρέπεται να εγκατασταθούν στα Νοσοκομεία, καθώς και διπλασιασμού της προβλεπόμενης εγκατάστασης ισχύος για τα Δημόσια Προνοιακά Ιδρύματα.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται σε πρόσφατη ανακοίνωση του Γ.Μανιάτη, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής εκφράζει την πλήρη υποστήριξή του στην προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας “για την εξάλειψη της «λίστας ντροπής» των τοξικοεξαρτημένων, που πρέπει να αναμένουν ακόμη και 7 ολόκληρα χρόνια πριν να υπαχθούν σε θεραπευτικά προγράμματα υποκατάστασης”.

Πηγή: www.energypress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...