Μέχρι την Παρασκευή οι προτάσεις για τον χρηματοδοτικό μηχανισμό στήριξης των ΑΠΕ

Μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους αναφορικά με το χρηματοδοτικό μηχανισμό στήριξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας  οι φορείς που ασχολούνται με το αντικείμενο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Όπως αναφέρει το ΥΠΕΚΑ, στόχος είναι η συλλογή και αξιολόγηση στοχευμένων προτάσεων σε σχέση με τη χρηματοδότηση της διείσδυσης των ΑΠΕ στο ενεργειακό μείγμα της χώρας μας, καθώς και με την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας του επενδυτικού κλίματος.

Οι προτάσεις θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση secmin@prv.ypeka.gr και θα δημοσιευτούν στο δικτυακό χώρο του Υπουργείου http://www.ypeka.gr/, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει και νέα συνάντηση για την επεξεργασία των προτάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, ο Γ.Παπακωνσταντίνου είχε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με αντικείμενο το χρηματοδοτικό μηχανισμό στήριξης των ΑΠΕ, την αποτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές.


πηγή: www.energypress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...