ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ

Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ η επιτυχημένη διοργάνωση ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO LINE που είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για την σύγχρονη δόμηση, και τις τεχνολογίες κτιρίου.
Η εφαρμογή των αρχών της οικολογίας σε κάθε σύγχρονο κτίσμα, δεν αποτελεί ακόμα μια τάση της μόδας, αλλά πρόκειται για ένα μεγάλης σημασίας εγχείρημα το οποίο συνδυάζει την περιβαλλοντική δέσμευση με μια αρχιτεκτονική πρόκληση για την δημιουργία κτηρίων υψηλής αισθητικής που όμως είναι φιλικά απέναντι στο περιβάλλον και κατ’ επέκταση στους ιδιοκτήτες τους.
Η εταιρία EXPO LINE ενστερνίζεται την παραπάνω αντίληψη & δίνει ξεχωριστή έμφαση στην Οικολογική δόμηση-ανακαίνιση καθώς και στις τεχνολογίες ενεργειακής απόδοσης για την έκθεση ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ.
Η έκθεση θα αναπτυχθεί σε συνολικό χώρο 15.000 τ.μ. προκαθορισμένης πορείας και οργανωτικής αρτιότητας προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη ολοκληρωμένες προτάσεις κατασκευής και ανακαίνισης από το δάπεδο έως τη στέγη, αλλά και τις πιο σύγχρονες λύσεις για ένα οικολογικό και αποδοτικό κτίριο.
Με μία ευρεία διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα μέσα ενημέρωσης (TV, ΡΑΔΙΟ, ΕΝΤΥΠΑ, OUTDOOR, INTERNET, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ), είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά το επίκεντρο για την σύγχρονη οικολογική δόμηση & τις καινοτόμες ενεργειακές τεχνολογίες.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
ΛΕΩΦ. ΛΑΥΡΙΟΥ 50, 15354 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΤΗΛ: 210 9959620-21, FAX: 210 9959622
e-mail: info@expoline.gr, web site: www.expoline.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...