Site icon Loveyou

Επιτρέπεται να τρώνε τα πουλιά κανονικό φαγητό;

epitrepetai-na-trone-ta-poulia
Ναι, επιτρέπεται να τρώνε τα πουλιά κανονικό φαγητό και μάλιστα όχι μόνο λατρεύουν τις φυσικές γεύσεις, αλλά οι φρέσκιες τροφές προσφέρουν μια αξεπέραστη ποικιλία θρεπτικών στοιχείων σε σύγκριση με τις εμπορικές τροφές για τα πουλιά.

Αντίθετα με τις γάτες, τους σκύλους και τα άλλα κατοικίδια, τα πουλιά επωφελούνται από την ανθρώπινη τροφή με την προϋπόθεση ότι ετοιμάζεται και δίνεται με σωστό τρόπο. Παρόλα αυτά, για να εντάξεις με ασφάλεια τα φρέσκα φαγητά στη διατροφή του φτερωτού σου φίλου, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη μερικές οδηγίες.

Δες τι και πως επιτρέπεται να τρώνε τα πουλιά

Με αυτές τις συμβουλές κατά νου θα μπορέσεις να προσφέρεις με ασφάλεια στα πουλιά μια ποικιλία φρέσκων τροφών στα πλαίσια της κανονικής τους διατροφής. Έτσι, όχι μόνο θα επωφεληθούν από τα επιπρόσθετα θρεπτικά στοιχεία, αλλά η διαδικασία του ‘κοινού’ γεύματος θα σας φέρει πιο κοντά.
Αν παρατηρήσεις ότι το πτηνό δεν δοκιμάζει φρέσκιες τροφές, μην αποθαρρυνθείς. Κατανάλωσε κάποια από αυτές μπροστά του και προσπάθησε να εκφράσεις με έντονο τρόπο πόσο πολύ σου αρέσει. Μόλις το κατοικίδιο αντιληφθεί πόσο πολύ απολαμβάνεις αυτό που τρως θα είναι απλώς θέμα χρόνου να το δοκιμάσει. Μαγείρεψε με ασφάλεια και… καλή σας όρεξη!

Exit mobile version