Αυτό το ντιπ με φέτα και σκόρδο είναι ότι πιο απλό, ότι πιο γρήγορο και ότι πιο νόστιμο μπορείς να παρουσιάσεις σε ένα τραπέζι!
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Υλικά (για 2 φλιτζάνια)
300 γραμμάρια φέτα
Χυμός 1 λεμονιού
3 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Οδηγίες
- Ρίξε στο multi το σκόρδο και το ελαιόλαδο και χτύπα μέχρι να πολτοποιηθεί.
- Στη συνέχεια πρόσθεσε τη φέτα και χτύπα ξανά. Μπορείς να κάνεις το ντιπ σου εντελώς κρεμώδες ή να το χτυπήσεις λίγο λιγότερο και να υπάρχουν μικρά κομματάκια της φέτας.
- Αν το ντιπ προκύψει πολύ πηχτό συμπλήρωσε ελαιόλαδο.
Για το σερβίρισμα
Μπορείς να προσθέσεις ρίγανη ή θυμάρι ή δεντρολίβανο. Επίσης, σε αυτό το ντιπ ταιριάζει πολύ το φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή οι μικρές κόκκινες πιπερίτσες.