Site icon Loveyou

4 τρόποι χαλάρωσης & ομορφιάς με άμεσο αποτέλεσμα!

xalarosis
Υπάρχουν πολλοί τρόποι χαλάρωσης, αλλά όταν θες ταυτόχρονα να ηρεμήσεις και να φροντίσεις την ομορφιά σου, ενώ δεν έχεις το χρόνο σύμμαχο, τότε οι επιλογές σου στενεύουν. Εμείς σου προτείνουμε ένα πλάνο χαλάρωσης και ομορφιάς διάρκειας μιας ώρας, με συμβουλές και συνταγές που είναι γρήγορες, εύκολες και οικονομικές! 

Προετοίμασε τον χώρο

Ο χώρος είναι σημαντική παράμετρος σε ένα πλάνο οικιακής χαλάρωσης. Κάνε λοιπόν κατάλωψη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και φρόντισε να υπάρχει μια άνετη πολυθρόνα ή κρεβάτι.

 

Φτιάξε κάτι ζεστό 

Εκτός από το ζεστό τσάι που είναι τέλειος τρόπος χαλάρωσης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία θεραπευτικών βοτάνων που βοηθούν στην ηρεμία, όπως: τζίντζερ, μέντα και χαμομήλι. Το τζίντζερ όχι μόνο ηρεμεί, αλλά καταπραΰνει το στομάχι και θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ορίστε μια υπέροχη φυσική συνταγή για τσάι από τζίντζερ:
Υλικά
1 κ.γ. μέλι
1 κ.γ. σιρόπι τζίντζερ ή τριμμένη ρίζα τζίντζερ
1 κ.γ. χυμός λεμονιού
1 φλ. ζεστό νερό
Ετοιμασία
Βάλε όλα τα υλικά, εκτός από το ζεστό νερό, μέσα σε ένα φλιτζάνι τσαγιού. Ανακάτεψε και πρόσθεσε το ζεστό νερό. Μπορείς να το απολαύσεις στην κρεβατοκάμαρα,  ενώ κάνεις ένα ποδόλουτρο ή βυθισμένη σε ένα ζεστό αφρόλουτρο.

 

Πόδια ψηλά

Τα πόδια σου δουλεύουν ασταμάτητα κι ένα θεραπευτικό ποδόλουτρο είναι εκτός από τρόπος χαλάρωσης και ο ιδανικός τρόπος για να τα φροντίσεις.

 

Βουτιά στη χαλάρωση
Όταν αναζητάς στιγμές πραγματικής χαλάρωσης λίγα πράγματα μπορεί να αποδειχθούν τόσο τέλεια όσο ένα ζεστό αφρόλουτρο διαρκείας που θα κλείσει τη μέρα σου απολαυστικά. Ενίσχυσε την ηρεμιστική δράση του αφρόλουτρου προσθέτοντας μερικά φυσικά συστατικά όπως: μέλι, γάλα και λεβάντα για να απογειώσεις τις αισθήσεις και να ενυδατώσεις το σώμα σου.

 

 

Exit mobile version