Site icon Loveyou

Ψάχνεις τι αρέσει στους άντρες; Απίθανα πράγματα!

aresei-stous-antres
Όσο λογικό είναι να θες να ξέρεις τι αρέσει στους άντρες, τόσο απίθανα θα σου φανούν αυτά που δείχνουν οι έρευνες ότι τους ανάβουν τελικά. Οι ειδικοί μοιράζονται τα 10 πιο απρόβλεπτα αντρικά turn-ons και πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να απογειώσεις την ερωτική σας διάθεση.

Η κολοκυθόπιτα

Κορίτσια, ξεχάστε το Chanel No. 5. Το Ερευνητικό Κέντρο Γεύσης και Οσμής του Σικάγο (Chicago’s Smell and Taste Research Center), βρήκε ότι η μυρωδιά της κολοκύθας σε συνδυασμό με τη λεβάντα αρέσει στους άντρες τόσο που αυξάνει τη ροή του αίματος στην περιοχή του πέους περισσότερο από ότι 23 άλλα αρώματα. Γιατί; Απ’ ότι φαίνεται, ο συνδυασμός φέρνει στη μνήμη του άντρα αναμνήσεις ικανοποίησης από ένα νόστιμο γεύμα ή απλά τον κάνει να αισθάνεται πιο ήρεμος. Εκτός από τα γλυκά και το ποτ πουρί, δοκίμασε να ψήσεις μια κολοκυθόπιτα και να τη γαρνίρεις με ένα κλωναράκι λεβάντας και, πού ξέρεις, μπορεί ο αγαπημένος σου να σε πάει βόλτα στην κρεβατοκάμαρα!

Τα μακριά και καλλίγραμμα μπράτσα

Τί θα έλεγες να ξεκουράσεις για λίγο τα πόδια και να επικεντρωθείς στην τόνωση των χεριών; Οι ερευνητές του University of New South Wales στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας έδειξαν σε άντρες εθελοντές ορισμένα βίντεο με γυναίκες. Οι άντρες περιέγραψαν συστηματικά τις γυναίκες με μακριά χέρια ως πιο ελκυστικές συγκριτικά με όσες είχαν μακριά πόδια, οι οποίες δεν μπήκαν καν στη λίστα. Η θεωρία πίσω από τα αποτελέσματα; Αυτό που αρέσει στους άντρες είναι τα μακριά μπράτς, γιατί κάνουν τη γυναίκα να δείχνει πιο αδύνατη, μαρτυρούν ότι είναι δραστήρια και δηλώνουν ότι ξέρει να δίνει υπέροχες αγκαλιές.

Ο φόβος αρέσει στους άντρες!

Ο τρόμος αρέσει στους άντρες; Έτσι φαίνεται! Ερευνητές του University of British Columbia ζήτησαν από δύο ομάδες ανδρών να σταθούν σε δύο διαφορετικές γέφυρες: η μία ήταν καθησυχαστικά στιβαρή και η άλλη μακριά, ασταθής και κρεμόταν από τα 70 μέτρα στον αέρα. Ύστερα, έστειλαν μια ελκυστική γυναίκα βοηθό να τους ζητήσει να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο. Όσοι βρίσκονταν στην επικίνδυνη γέφυρα έδωσαν πιο παράτολμες απαντήσεις στις ερωτήσεις της. Όπως φαίνεται, ο φόβος της απειλής που συνδέεται στον εγκέφαλο με τον ερεθισμό οδήγησε τους άντρες να ανοιχτούν περισσότερο. Ποιος ήξερε ότι το άγχος είναι από τα πιο ισχυρά προκαταρκτικά;



Τα ταιριαστά εσώρουχα

Σύμφωνα με την ειδική των σχέσεων April Masini, συγγραφέα του Think & Date Like a Man, δεν έχει να κάνει με το ότι οι άντρες είναι επιλεκτικοί με τα χρώματα και τα υφάσματα. Στους άντρες αρέσει ένα σετ εσωρούχων γιατί είναι δείγμα ότι η γυναίκα επένδυσε περισσότερο χρόνο και χρήμα σε κάτι που κανένας άλλος εκτός από εκείνους δεν μπορεί να θαυμάσει. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βγεις για ψώνια κάνε μια σέξι έκπληξη στον αγαπημένο σου με ένα καινούριο σετ εσωρούχων. Θέλεις να τον εντυπωσιάσεις διπλά; Διάλεξε ένα σετ σε κατακόκκινο χρώμα.

Το κόκκινο χρώμα αρέσει στους άντρες πολύ!!

Όχι, δεν έγινε τυχαία η αναφορά στο κόκκινο χρώμα πριν. Το χρώμα αυτό όχι απλώς αρέσει στους άντρες, αλλά τους τρελλαίνει. Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Personality and Social Psychology, οι ερευνητές ζήτησαν από τους άντρες να βαθμολογήσουν εικόνες γυναικών που φορούσαν ρούχα διαφόρων χρωμάτων. Σύμφωνα με τα σχόλια των αντρών, οι γυναίκες που φορούσαν πορφυρό κόκκινο ήταν πιο ελκυστικές σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο χρώμα ρούχων, ακόμα κι όταν ήταν οι ίδιες ακριβώς γυναίκες! Σε αυτό δεν παίζουν αποκλειστικά ρόλο οι κοινωνικοί συνειρμοί που συνδέουν το χρώμα με τα γνωστά ‘κόκκινα φώτα’ και τις ερωτικές καρδιές του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και η ανθρώπινη βιολογία. Οι γυναίκες και τα θηλυκά άλλων θηλαστικών αποκτούν κόκκινο πρόσωπο πριν την ωορρηξία, γεγονός που προσελκύει τα αρσενικά κατά την πιο γόνιμη περίοδο.

Γυναίκες στον κύκλο τους

Για όσες βρίσκονται σε «κυνήγι αρσενικού», η Θεωρία της Διαπροσωπικής Έλξης υποστηρίζει ότι δε χρειάζεται να κοιτάξεις πολύ μακριά. «Οι άντρες έλκονται από τις γυναίκες όχι μόνο με βάση τα κοινά τους σημεία αλλά κυρίως την τακτική κοντινότητα που μοιράζονται», εξηγεί η Kailen Rosenberg, ειδική των σχέσεων και ιδρύτρια του γραφείου γνωριμιών Κai-len Love and Life Architects. Η Rosenberg παρατηρεί ότι οι άντρες συνάδελφοι προσεγγίζουν περισσότερο τις γυναίκες συναδέλφους που συχνάζουν στα ίδια μέρη με εκείνους. «Όσο κι αν λένε ότι θέλουν κάποια αλλαγή, αρέσει στους άντρες η σταθερότητα και η οικειότητα πολύ περισσότερο από όσο παραδέχονται», προσθέτει.


Οι καμπύλες και κυρίως οι γεμάτοι γοφοί και μηροί

Ένας ακόμη λόγος για να αγαπάς τις καμπύλες σου: Σύμφωνα με τους ειδικούς, το «ζουμερό» κορμί αρέσει στους άντρες για διαφορετικούς λόγους από αυτούς που φαντάζονται εκείνοι. Μια εξελικτική εξήγηση των επιστημόνων του University of Pittsburgh και University of California στη Σάντα Μπάρμπαρα είναι ότι οι πιο γεμάτοι γοφοί και μηροί περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που μπορούν να περάσουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος μιας εγκύου στον πλακούντα για να θρέψουν τον εγκέφαλο του εμβρύου. Ναι, το πιο πιθανό είναι ότι οι άντρες δεν το γνωρίζουν αυτό. Μάλλον είναι το ένστικτο…

Οι θηλυκοί κλώνοι

Ίσως να έχεις ακουστά ότι ορισμένες αναλογίες προσώπου και σώματος μπορούν να κάνουν τη γυναίκα πιο ελκυστική στα μάτια του άνδρα. Πέρα από αυτό, όμως, οι άντρες επηρεάζονται από το ίδιο το πρόσωπό τους αφού τείνουν να ερωτευτούν γυναίκες που έχουν παρόμοιες αναλογίες χαρακτηριστικών με τις δικές τους, λέει η  Rosenberg. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για ομογαμία, τη θεωρία που θέλει τους ανθρώπους να ζευγαρώνουν με άτομα που τους μοιάζουν κατά κάποιο τρόπο. Μήπως πρέπει να ξανασκεφτούμε το παλιό ρητό που λέει ότι τα ετερώνυμα έλκονται;

Το γέλιο σου

Ένα χαμόγελο αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά το γέλιο σου μπορεί να σου χαρίσει το εισιτήριο για αξέχαστες νύχτες στην κρεβατοκάμαρα. Σύμφωνα με τη Maria Sophocles, MD, επίκουρη καθηγήτρια στο University of Basel στην Ελβετία και μέλος του Intimina Medical Advisory Board, το γυναικείο γέλιο αρέσει στους άντρες και τους ερεθίζει υποσυνείδητα γιατί ο ήχος τους θυμίζει τις φωνές που κάνει η γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ. Ακόμα ένας λόγος για να βρεις έναν παρτενέρ με χιούμορ!

Τα δικά σου sex toys

«Οι γυναίκες συχνά ντρέπονται να χρησιμοποιήσουν τον δονητή τους μπροστά στον σύντροφό τους από φόβο μήπως εκείνος αισθανθεί αποκομμένος ή μήπως προσβληθεί», λέει η Sue W. Goldstein, εκπαιδεύτρια υγείας και συντονίστρια προγράμματος της μονάδας υγείας San Diego Sexual Medicine. Ωστόσο, πολλοί άντρες βρίσκουν τη θέα των ερωτικών βοηθημάτων απίστευτα ερεθιστική. Δεν είναι να απορείς γιατί αρέσει στους άντρες να σε βλέπουν να …χαίρεσαι! Μην ξεχνάς ότι είναι οπτικοί τύποι, οπότε το να σε δει να αυτοϊκανοποιείσαι θα τον ανάψει είτε θελήσει να συμμετέχει, είτε όχι. Μην ντρέπεσαι, λοιπόν, να φέρνεις τα «παιχνίδια» σου στο κρεβάτι!

Exit mobile version