Site icon Loveyou

12 σημάδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για σένα!

idanikos-antras-gia-sena
Αναζητάς τα σημάδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για εσένα; Αν διαπιστώσεις ότι στη σχέση σας υπάρχουν τα επόμενα 12 χαρακτηριστικά, τότε οι πιθανότητες να βρήκες τον πρίγκηπά σου είναι πολλές. Αν πάλι, αυτά που θα διαβάσεις απέχουν από την πραγματικότητα της σχέσης σου, μην απογοητεύεσαι: η αναζήτηση της αληθινής αγάπης μπορεί να μοιάζει με ουτοπικό σενάριο, αλλά συμβαίνει στην πραγματικότητα. Καθώς προχωράς στο μονοπάτι της ζωής είναι πιθανό να βρεις περισσότερους από ‘έναν και μοναδικό’, δηλαδή μάλλον θα ερωτευτείς παραπάνω από μία φορά.
Κάθε σχέση έχει κάτι σπουδαίο να σου προσφέρει και καμία – όσο επώδυνα κι αν τελειώσει – δεν είναι χαμένος χρόνος. Κάθε σχέση θα σου διδάξει ένα πολύτιμο μάθημα για τον εαυτό σου, την ικανότητά σου να αγαπάς και αυτό που ψάχνεις (και δεν ψάχνεις) σε έναν σύντροφο.
Κι όταν θα φτάνει η ώρα που θα αναρωτιέσαι, αν άνθρωπος που είναι μαζί σου αξίζει την παντοτινή αγάπη, αναζήτησε στη σχέση σας τις επόμενες ενδείξεις.

Τα 12 σημάδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για σένα!

Αναζητώντας τα σημάδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για σένα θυμήσου και πάλι ότι η ιδέα της μιας και μοναδικής αγάπης είναι μεν ρομαντική, αλλά δεν είναι ρεαλιστική. Γι’ αυτό, άνοιξε την καρδιά σου στην ιδέα ότι θα αγαπήσεις πάνω από έναν άνθρωπο στη ζωή σου, ζήσε την στιγμή και άντιμετώπισε κάθε σχέση σαν μια δοκιμασία για την τελική πραγματική αγάπη με αυτόν που θα μοιραστείς την υπόλοιπη ζωή σου.

Exit mobile version