Site icon Loveyou

Πόσο «ανοιχτή» είσαι στο σεξ; Κάνε το τεστ

poso-anoixti-eisai-sto-sex
Πόσο «ανοιχτή» είσαι στο σεξ; Θα ήσουν η Σαμάνθα ή η Σάρλοτ στο Sex and the City; Κάνε το τεστ και μάθε τα στοιχεία της ερωτικής σου ταυτότητας, αλλά και τρόπους να ενισχύσεις τα …αδύναμα σημεία σου!

Poso anoixti eisai sto sex

Step 1 of 14

7%
  • Θεωρείς ότι το σεξ είναι το Α και το Ω σε μία σχέση και δεν είσαι από τις γυναίκες που θα έδιναν σε έναν άντρα χρονικά περιθώρια να βελτιωθεί στον ερωτικό τομέα. Απολαμβάνεις τη σεξουαλικότητά σου και δεν έχεις πρόβλημα να δοκιμάσεις αρκετούς μέχρι να βρεις αυτό που ψάχνεις. Είσαι ανοιχτή σε νέες ερωτικές εμπειρίες και προκλήσεις. Ενδεχομένως κάποιοι άντρες να σε χαρακτηρίσουν ερωτικά επιθετική, αλλά ποιος νοιάζεται, έτσι; Η συμβουλή μας; Απόλαυσε στους ρυθμούς που θες την εργένικη ζωή σου, αλλά έχε στο νου σου ότι ένας σύντροφος ζωής πρέπει να έχει πολύ περισσότερα προσόντα (εκτός από τα προφανή) για να σε κάνει ευτυχισμένη.
  • Απολαμβάνεις το σεξ, αλλά δεν τρελλαίνεσαι κιόλας αν δεν το κάνεις κάθε μέρα ή αν δεν είναι πάντα καλύτερο από τις προηγούμενες φορές. Εκεί που ο σύντροφός μπορεί να αρχίσει να αναρωτιέται αν η λίμπιντό σου έχει πέσει σε νάρκη, εκεί μπορεί να τον κάνεις να ξεχάσει το όνομά του! Σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες, ωστόσο, μάλλον δύσκολα θα έλεγες ναι σε πιο …προχωρημένα σεξουαλικά παιχνίδια. Ενδεχομένως, ένας σύντροφος που εμπιστεύεσαι απόλυτα τα συναισθήματα αγάπης του μπορεί να σε κάνει να παρασυρθείς!
  • Μοιάζει να πιστεύεις ότι το σεξ σε μια σχέση είναι απαραίτητο γιατί το ευχαριστιέται εκείνος. Μάλλον η ερωτική έλξη δεν είναι λόγος για εσένα να προσπαθήσεις να αποκτήσεις έναν άντρα. Δύσκολα παρασύρεσαι ερωτικά και ακόμα πιο δύσκολα (ή και απίθανο να συμβεί) να δοκιμάσεις κάτι πέρα από τα κλασσικά. Άτολμη, σεμνή ή ντροπαλή; Ότι κι αν ισχύει προσπάθησε να αφυπνίσεις τη σεξουαλικότητα που σίγουρα διαθέτεις. Έχεις δοκιμάσει την αυτοικανοποίηση; Είναι μια καλή αρχή και μπορεί να σου μάθει τι να ζητάς για να απολαμβάνεις και να αποζητάς περισσότερο σεξ!

Exit mobile version