Site icon Loveyou

Κάνε οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα με αγάπη!

oikonomika-xristougenniatika-dora
Τα οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα μπορούν να είναι πολύ πετυχημένα, αν βάλεις την καρδιά σου και τη δημιουργικότητά σου να «δουλέψουν» μαζί. Γιατί μπορεί δύσκολα να σου περισσεύουν χρήματα, σε αγάπη όμως μπορείς να είσαι πολύ πλούσια. Μην αφήσεις την οικονομική κρίση και το βαρύ κλίμα να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και να ξεχάσεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα που ανταλλάσσεις κάθε χρόνο με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι να οργανώσεις και να σχεδιάσεις τις αγορές σου έτσι ώστε και να χαρίσεις οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ικανοποιήσουν τον παραλήπτη τους και δεν θα… ρίξουν έξω τον προϋπολογισμό σου!

 Οργάνωση και οικονομία

Γράψε μία λίστα με τα πρόσωπα στα οποία θα ήθελες να χαρίσεις χριστουγεννιάτικα δώρα, ανεξάρτητα από το αν θα είναι ένα μικρό συμβολικό δώρο ή κάτι πιο καλό.

Δίπλα στα ονόματα των παραληπτών των δώρων σου σημείωσε μερικές ιδέες για το τι θα μπορούσες να χαρίσεις, π.χ. ένα φλιτζάνι ή μία κούπα για το τσάι για τη γιαγιά και τον παππού, ένα παιχνίδι για το παιδί σου, ένα φουλάρι για τη συνάδελφό σου, ένα μποξεράκι στον καλό σου.

Υπολόγισε το ανώτερο χρηματικό όριο για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου και σημείωσε δίπλα σε κάθε όνομα σε τι ποσό μπορείς να κινηθείς.

Στο Internet θα βρεις πολλές προσφορές και οικονομικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Σκέψου δημιουργικά για τα οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα σου

Δες περισσότερες ιδέες για οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα εδώ 

 

Exit mobile version