Το Squid Game θα επιστρέψει για τη σεζόν 2 επιβεβαιώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix, Ted Sarandos: “Το σύμπαν του Squid Game μόλις ξεκίνησε”

Μήνες αφότου κατέστρεψε τον κόσμο και άφησε τους θαυμαστές να φωνάζουν για περισσότερα, το Squid Game του Netflix επιβεβαιώθηκε επιτέλους για ανανέωση για τη 2η σεζόν.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix, Τεντ Σαράντος, ήταν σε μια τηλεδιάσκεψη για τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου με τους επενδυτές όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν ή όχι.

‘Απολύτως. Το «σύμπαν του Squid Game μόλις ξεκίνησε», αποκάλυψε ο Σαράντος, υποδεικνύοντας ότι οι θαυμαστές θα μπορούσαν να δουν πολλά περισσότερα από μια νέα σεζόν.

Ανανεώθηκε: Μήνες αφότου κατατρόπωσε τον κόσμο και άφησε τους θαυμαστές να φωνάζουν για περισσότερα, το Squid Game του Netflix επιβεβαιώθηκε επιτέλους για ανανέωση της σεζόν 2

Έβαλε το παιχνίδι Squid στην ίδια κατηγορία με τις εκπομπές που βλέπει με δυνατότητες ανάπτυξης εκτός της ναυαρχίδας σειράς.

Πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν δυνατότητες για ζωντανές εμπειρίες μαζί με παιχνίδια και άλλα εμπορεύματα.
Ξεχώρισε επίσης άλλες επιτυχίες όπως το Bridgerton, που θα κάνει ντεμπούτο τη δεύτερη σεζόν του τον Μάρτιο και το Stranger Things, που κάνει την τέταρτη σεζόν του να κάνει το ντεμπούτο του αυτό το καλοκαίρι, επίσης σε αυτόν τον εκλεπτυσμένο αέρα με το Squid Game.
Ο Sarandos δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη δεύτερη σεζόν του Squid Game, όπως τα μέλη του καστ που επέστρεψαν ή εάν η δημιουργική ομάδα θα παραμείνει άθικτη.

Ενώ η δήλωση του Sarandos είναι η πρώτη ένδειξη από το Netflix ότι μια δεύτερη σεζόν συμβαίνει, ο δημιουργός της σειράς Hwang Dong-hyuk έδειξε ότι υπάρχουν σχέδια στα σκαριά.

«Υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Οπότε σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήνεις άλλη επιλογή!». είπε ο Χουάνγκ στο AP .
«Αλλά θα πω ότι θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Ο Hwang πρόσθεσε ότι ο πρωταγωνιστής Lee Jung-jae θα επιστρέψει ως ο κύριος χαρακτήρας Seong Gi-hun.




Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα 456 ατόμων που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν σε μια σειρά από παράξενα και θανατηφόρα παιχνίδια για μια ευκαιρία να κερδίσουν δισεκατομμύρια.
Η πρώτη σεζόν της σειράς τελείωσε με το φυσικό προβάδισμα για δεύτερη σεζόν, με τον Gi-hun να προσπαθεί να βρει ποιος τρέχει αυτό το σαδιστικό παιχνίδι, αντί να δει την κόρη του στο Λος Άντζελες.

Το Squid Game σημείωσε νέο ρεκόρ ως το σόου με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix, με περισσότερες από 1,65 δισεκατομμύρια ώρες που προβλήθηκαν από συνδρομητές τις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας.

Η σειρά έγραψε επίσης ιστορία καθώς έγινε η πρώτη μη αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά που προτάθηκε για τα Screen Actors Guild Awards, με τέσσερις συνολικά υποψηφιότητες.

Είμαι η Niki και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αναμένουμε με αγωνία. Καλή σας ημέρα…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...