Απίθανο ντιπ με φέτα και σκόρδο!



ντιπ με φέτα και σκόρδο

Αυτό το ντιπ με φέτα και σκόρδο είναι ότι πιο απλό, ότι πιο γρήγορο και ότι πιο νόστιμο μπορείς να παρουσιάσεις σε ένα τραπέζι!

Χρόνος προετοιμασίας: 15’

Υλικά (για 2 φλιτζάνια)

300 γραμμάρια φέτα

Χυμός 1 λεμονιού

3 σκελίδες σκόρδο

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Οδηγίες

  1. Ρίξε στο multi το σκόρδο και το ελαιόλαδο και χτύπα μέχρι να πολτοποιηθεί.
  2. Στη συνέχεια πρόσθεσε τη φέτα και χτύπα ξανά. Μπορείς να κάνεις το ντιπ σου εντελώς κρεμώδες ή να το χτυπήσεις λίγο λιγότερο και να υπάρχουν μικρά κομματάκια της φέτας.
  3. Αν το ντιπ προκύψει πολύ πηχτό συμπλήρωσε ελαιόλαδο.

Για το σερβίρισμα

Μπορείς να προσθέσεις ρίγανη ή θυμάρι ή δεντρολίβανο. Επίσης, σε αυτό το ντιπ ταιριάζει πολύ το φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή οι μικρές κόκκινες πιπερίτσες.


Δείτε επίσης:



Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο