Ριζότο τέλειο για τον ουρανίσκο και τη γραμμή σου!



rizoto-light
Σε αυτό το ριζότο θα απολαύσεις την ιδανική υφή και το χύλωμα, χωρίς να χρησιμοποιήσεις ίχνος κρέμας γάλακτος.

Χρόνος προετοιμασίας : 3 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος : 25 λεπτά

Υλικά (2 μερίδες)

  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 φλ. ρύζι αρμπόριο
  • 200 γρ.μανιτάρια κομμένα
  • 80 γρ. πελτέ ντομάτας
  • 3 φλ.ζωμό λαχανικών
  • 1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • μαύρο πιπέρι 

Οδηγίες

  • Σε μια κατσαρόλα ή ένα βαθύ τηγάνι σόταρε το σκόρδο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.
  • Πρόσθεσε το ρύζι και ανακάτευε για μερικά δευτερόλεπτα.
  • Στην συνέχεια πρόσθεσε τα μανιτάρια και άφησέ τα μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους.
  • Πρόσθεσε τον πελτέ ντομάτας.
  • Σιγά σιγά ρίχνε και το ζωμό λαχανικων.
  • Τέλος, πρόσθεσε την τριμμένη παρμεζάνα και λίγο μαύρο πιπέρι και ανακάτεψε καλά.

Δείτε επίσης:



Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο