Παντελής Παντελίδης: Νέα στοιχεία για το ποιος βρισκόταν στη θέση του οδηγού

Παντελής Παντελίδης: Νέα στοιχεία για το ποιος βρισκόταν στη θέση του οδηγού

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του τροχαίου στις 18 Φεβρουαρίου που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και οδήγησε στον τραυματισμό των δύο γυναικών που ήταν μαζί του.

Ο Παντελίδης καθόταν στο κάθισμα του οδηγού επιμένουν να λένε στο CNN Greece αστυνομικές πηγές, παρά το γεγονός ότι στο πόρισμα της πυροσβεστικής που έχει δει το φως της δημοσιότητας από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» δεν αναφέρεται ρητά ότι οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον Παντελή Παντελίδη από τη θέση του οδηγού.

Πηγές από την οικογένεια τονίζουν ότι ακόμη δεν έχουν λάβει τα στοιχεία της εξετάσης DNA, αν και δημοσιεύματα, όπως της Huffington Post, αναφέρουν ότι επιβεβαιώνει πως οδηγός του οχήματος ήταν ο Παντελίδης.

Αυτό ήταν άλλωστε και η αρχική εκτίμηση των στελεχών της Τροχαίας οι οποίοι ήθελαν όμως να γίνει η συγκεκριμένη εξέταση προκειμένου να βεβαιωθούν 100%.

Υπενθυμίζεται πως οι τοξικολογικές εξετάσεις πριν από λίγες μέρες είχαν δείξει πως στο αίμα του Παντελίδη υπήρχε αλκοόλ περισσότερο του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, τρείς φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο, σύμφωνα με δημοσίευμα από tovima.gr

Πηγή: http://www.cnn.gr/news/ellada/story/27094/pantelis-pantelidis-nea-stoixeia-gia-to-poios-vriskotan-sti-thesi-toy-odigoy#ixzz44SnN7MRm

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...