Η πρώην του Zuckerberg τουιτάρει Άδωνι!

63 ρομποτάκια του Twitter συνιστούν… Άδωνι!

570387ef1dc524311f8b46c2

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται ως ένας «λαοφιλής» και «ισχυρός» πολιτικός στα Social Media. Κάθε του tweet ριτουιτάρεται τουλάχιστον 100 φορές με αποτέλεσμα να πλάθεται η διαδικτυακή εικόνα ενός «αξιαγάπητου» πολιτικού και ενός «διαμορφωτή» της κοινής γνώμης. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Αντιθέτως, η αλήθεια είναι μακάβρια και γεμάτη από «κλούβια αυγά».

Των Νίκου Σπυρόπουλου, @Gerogriniaris

Ένα μόνο 24ωρο στάθηκε αρκετό για να «στραφούν» για ακόμη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στο «δεινό» τουιτεράκια, Άδωνι Γεωργιάδη. Το δημοσίευμα του Jungle Report για τα «πληρωμένα tweets» του αντιπροέδρου της ΝΔ που αναδημοσίευσε και το koutipandoras.gr κατάφερε να «ξυπνήσει» από το λήθαργό του μέχρι και το Γιώργο Μουρούτη.

Όσοι επιτέθηκαν μέσω Twitter στο ρεπορτάζ δεν το έκαναν για τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν αλλά για το «ύφος» του δημοσιεύματος το οποίο τους φάνηκε «στρατευμένο». Τα στοιχεία όμως είναι άκρως αληθή.

Με βάση την έρευνα του γνωστού «τουιτερά» @Gerogriniaris, αποκαλύπτεται μια μακάβρια «επιχείρηση» λαοφιλίας υπέρ Άδωνι Γεωργιάδη που έχει στηθεί στο Twitter. Ένα πεθαμένο παλληκάρι, μια δολοφονημένη κοπέλα, καλλιτέχνιδες από το Πακιστάν, γνωστά μοντέλα και διάφορα άλλα «πρόσωπα» ακόμα και η πρώην του Mark Zuckerberg εμφανίζονται να μη χάνουν tweet του Άδωνι. Επί πληρωμής ή όχι, είναι ένα σημαντικό ερώτημα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο koutipandoras.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...