Η Καλομοίρα και η σοβαρή ασθένεια του γιου της…

Καλομοίρα και η σοβαρή ασθένεια του γιου

Η Καλομοίρα και η σοβαρή ασθένεια του γιου της Δημήτρη δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Το δύο ετών αγοράκι μπήκε ξαφνικά στο νοσοκομείο πριν ένα μήνα, όπου και διαγνώστηκε ότι πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που ονομάζεται μυασθένεια Gravis (Myasthenia Gravis). Ήδη εδώ και 15 ημέρες έχει επιστρέψει στο σπίτι του και όλα πηγαίνουν καλύτερα.

Το θέμα έγινε γνωστό από την ίδια την Καλομοίρα, η οποία αρχικά ανάρτησε στο Instagram την ακόλουθη φωτογραφία με τη φράση: «Η αγάπη τα γιατρεύει όλα! Δώστε αγάπη, υγεία, δύναμη, χαρά».

καλομοίρα μήνυμα 

Η Καλομοίρα και η ασθένεια του γιου της αποτέλεσαν και το θέμα της δημοσίευσης που έκανε η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα. Αυτό είναι ένα απόσπασμα από τη δημοσίευση αυτή:

«Ο μικρός μας Δημήτρης έμεινε στο νοσοκομείο για περίπου δυο εβδομάδες και τελικά ήρθε στο σπίτι πριν από δυο εβδομάδες. Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ανακουφισμένοι και πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλύτερα. Μετά από την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα και τα βλέφαρα του να έχουν πέσει, οι γιατροί κατέληξαν ότι πάσχει από την ασθένεια Myasthenia Gravis. Είναι μία σπάνια νευρολογική ασθένεια, που εμφανίζεται εξαιρετικά σπάνια στην ηλικία των δυο χρόνων, αλλά εμείς νιώθουμε τόσο ευγνώμονες που τα πηγαίνει πολύ καλύτερα και αισθανόμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο ταξίδι στις ζωές μας.

Ο Γιώργος κι εγώ ευχαριστούμε τις οικογένειές μας για την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσαν κατά τη διάρκεια αυτής της μάχης. Αυτές τις στιγμές χρειάζεσαι μία γλυκιά λέξη και εκείνοι πραγματικά μας έδωσαν ελπίδα και δύναμη όταν την χρειαζόμασταν περισσότερο από ποτέ.

Ο Γιώργος κι εγώ συγκινηθήκαμε με τους γονείς αυτών των παιδιών που συναντήσαμε στο νοσοκομείο, γονείς παιδιών με ακόμα σοβαρότερα και δυσκολότερα προβλήματα από του γιου μας. Η δύναμή τους, το κουράγιο τους και η αγάπη τους άφησαν πάνω μας σημάδι. Πάντα προσευχόμουν για την υγεία όλων των παιδιών και επισκεπτόμουν νοσοκομεία για να περνάω λίγη ώρα με παιδιά που νοσηλεύονταν, αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά. Ο γιος μου ήταν στην άλλη πλευρά, και ο πόνος  που βιώσαμε εγώ και ο Γιώργος δεν περιγράφεται. Μακάρι κανένας γονιός να μη βιώνει τέτοιο πόνο ποτέ. Συνειδητοποίησα ακόμα πιο ξεκάθαρα πόσο σημαντική είναι η υγεία μας.

Εύχομαι σε όλους και στις οικογένειές σας να έχετε μία ζωή γεμάτη ΥΓΕΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ και ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.  Ας προσευχηθούμε για όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους για να έχουν την υγεία τους και να είναι δυνατοί.  Με τις προσευχές και την αγάπη μπορεί να γίνουμε ικανοί να αλλάξουμε τον κόσμο…. […]».

Διάβασε εδώ ολόκληρο το κείμενο που  «ανέβασε» η Καλομοίρα στην ιστοσελίδα της…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...