Κατασκευή υπόστεγου για το προεδρικό ελικοπτέρο, που θα τροφοδοτείται με φωτοβολταϊκά

Η Suniva ανακοίνωσε την παροχή των φωτοβολταϊκών panel της στον Λευκό Οίκο, για εγκατάσταση στο υπόστεγο του προεδρικού ελικοπτέρου, Marine One, που βρίσκεται στο Quantico της Βιρτζίνια.
Το υπόστεγο, θα τροφοδοτείται από μια συστυχία 500 φωοτοβολταϊκών panel, τύπου ART-245 της Suniva, και θα έχει απόδοση ισχύος 120 kW.
Οι περίπου 150.000 kWh ηλεκτρικής ενέργειας που θα παράγεται από το σύστημα, θα μειώσει τους λογαριασμούς κατά περίπου $10.500 ετησίως ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τις εντολές για την ενέργεια που έθεσε ο γραμματέας του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίες προβλέπουν ότι τουλάχιστον το 50% των ενεργειακών αναγκών του Πολεμικού Ναυτικού θα πρέπει να παρέχεται από εναλλακτικές πηγές ενέργειας έως το 2020.


Το σύστημα θα συμβάλει, επίσης, προς την πιστοποίηση LEED, η οποία είναι μια σφραγίδα που απαιτείται από όλους τους τομείς κατασκευής στρατιωτικών εξοπλισμών για το Ναυτικό. Το κτίριο του υπόστεγου είναι επίσης εξοπλισμένο με ενεργειακά αποδοτικο φωτισμό, ένα σύστημα HVAC, και πολλά άλλα ενεργειακά αποδοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία παρέχουν από κοινού τις υπόλοιπες απαραίτητα προϋποθέσεις που απαιτούνται για την επίτευξη της LEED Silver Πιστοποίησης.
πηγή: www.e4energie.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...