ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – AHI-CARRIER

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απονομή πιστοποιητικών στην AHI CARRIER S.E.E. από την TÜV HELLAS

Αθήνα, 05 Απριλίου 2012 – Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS απένειμε στην AHI-CARRIER Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης ΑΕ τα πιστοποιητικά ISO 9001:2008 και OHSAS 18001:2007, μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα και στο υποκατάστημά της στη Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια των Πιστοποιητικών είναι τριετής και υποδηλώνει τη δέσμευση της εταιρίας για τη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών της και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον λειτουργίας.
Με την Πιστοποίηση των Συστημάτων Ποιότητας και Υγείας & Ασφάλειας που εφαρμόζει, η  AHI CARRIER S.E.E., αποδεικνύει πως είναι σε θέση να διασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας, μέσω της τεκμηρίωσης τόσο της οργανωτικής της δομής, όσο και των διαδικασιών που απαιτούνται για την επίτευξη βελτιωμένων αποτελεσμάτων με τη συμμετοχή όλου του εμπλεκόμενου προσωπικού. Επιπρόσθετα, η AHI CARRIER πρωτοπορεί στο κλάδο της πιστοποιώντας το Σύστημα Υγείας & Ασφάλειας κατά OHSAS 18001, επιβεβαιώνοντας, με τον πλέον επίσημο τρόπο, την ικανότητα της εταιρίας στην επίτευξη ενός ικανοποιητικού επιπέδου υγείας και ασφάλειας κατά την εργασία, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που επιτελούνται κατά την λειτουργία της.
Η εταιρία ΑΗΙ- Carrier (Air-conditioning & Heating International) είναι αρμοδία για την διανομή των προϊόντων Carrier & Toshiba  σε 63 χώρες,  στην  Μέση Ανατολή, την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία και την Νότια Αφρική. Επιπλέον, η AHI CARRIER διατηρεί καταστήματα TOTALINE (αναλώσιμα και εξαρτήματα κλιματισμού & επαγγελματικής ψύξης) στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Μέση Ανατολή.
Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD Group. Παρέχει υπηρεσίες σε ολόκληρο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Στα εικοσιτέσσερα χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει κατορθώσει να αποκτήσει ηγετική θέση στον χώρο των Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων, έχοντας πιστοποιήσει πάνω από 10.000 επιχειρήσεις, σύμφωνα με όλα τα πρότυπα πιστοποίησης και έχοντας συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα έργα υποδομής της χώρας.

Σύμβουλοι Επικοινωνίας: CONCEPT Communication Strategies τ: 2108025662, Ανδρέας Σουλίδης, asoulidis@conceptcom.gr,  Κατερίνα Μάρκου, kmarkou@conceptcom.gr


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...