ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της HelioSphera

Δελτίο Τύπου

Contact Information:

OUT OF THE BOX – Κυριάκος Μούρτζης

kmourtzis@outofthebox.gr – Τηλ: 210 6823109

29/3/2012

 

Pegasus: Η νέα εξειδικευμένη λύση για επίπεδες στέγες από την Helioshera

 

Παρουσιάστηκε στην έκθεση «ECOTEC – Τεχνολογίες περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα»

Η HelioSphera συμμετείχε για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία, στην 5η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ECOTEC – Τεχνολογίες περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15-18 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS, στην Ανθούσα.

Στην έκθεση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το νέο μέλος της οικογένειας των προϊόντων της HelioSphera, το Pegasus HS-120/125/130H: η εξειδικευμένη λύση για επίπεδες στέγες.

Το Pegasus έρχεται να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για μια απλή λύση τοποθέτησης του μέγιστου αριθμού πάνελ σε επίπεδες οροφές, με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις στην υπάρχουσα κατασκευή. Πρόκειται για ένα αυτόνομο, εύκολο στη χρήση σύστημα, για τοποθέτηση με κατεύθυνση από ανατολή προς δύση, όπου η εγκατεστημένη ισχύς του ακόμη και σε μικρές στέγες μεγιστοποιείται και η ενεργειακή απόδοση του παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Επιπλέον, στην έκθεση παρουσιάστηκαν και τα υπόλοιπα προϊόντα της Helioshera.

Μεταξύ αυτών, το Atlas HS-120/125/130H, η κατεξοχήν λύση για πάρκα και στέγες.

Ένα πάνελ με σύστημα στήριξης για απλή και γρήγορη εγκατάσταση, ιδανικό για επίπεδες και επικλινείς στέγες (βιομηχανικές, εμπορικές, οικιακές) και για εγκατάσταση στο έδαφος. Παρουσιάστηκε επίσης το Venus HS-120/125/130H, η εξειδικευμένη λύση για ενσωμάτωση σε οικιακές στέγες. Μια σειρά που έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει δομικά στοιχεία και  να δημιουργήσει  μια αδιάβροχη κατασκευή.

Η προσέλευση των επισκεπτών στο ξεχωριστό περίπτερο της HelioSphera και τις 4 ημέρες της έκθεσης, ήταν αξιοσημείωτη. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις λύσεις που παρουσιάστηκαν, οι επισκέπτες είχαν συνέχεια δίπλα τους την εμπορική ομάδα της HelioSphera που τους ενημέρωνε για τα προϊόντα της, τη στρατηγική της εταιρείας, ενώ παράλληλα έδινε απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με την τεχνολογία Micromorph και τις εφαρμογές της.

Υπενθυμίζεται ότι η HelioSphera διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια φωτοβολταϊκών πλαισίων thin-film τεχνολογίας Micromorph® στην Ευρώπη, με ετήσια δυναμικότητα 60MW. Με μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας που έχουν γίνει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ύψους 200 εκ. €, στοχεύει στην ανάπτυξη της ελληνικής, ευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας αγοράς φωτοβολταϊκών, καθώς και στην σταδιακή στροφή της βιομηχανίας προς τις καινοτόμες τεχνολογίες λεπτών υμενίων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...