Ολυμπιακός: σκάνδαλο με τις μπασκέτες της Χίμκι και τώρα… πρόκριση

olympiakos-khimki-mesa

Απίστευτο κι όμως αληθινό: ο Ολυμπιακός μπορεί να συνετρίβη στο ματς με τη Χίμκι και με αυτή την ήττα να χρειαζόταν έναν απίστευτο συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί στους «8» της Euroleague, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Ρωσία οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι με το 1.5 πόδι στα playoffs!

Τι συνέβη; Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Μόσχας οι μπασκέτες στο “Krylatskoye Sports Palace” (έδρα της Χίμκι) μετρήθηκαν στο ημίχρονο, μετά από παράπονα του επιτελείου των «Ερυθρολεύκων», και βρέθηκαν 7 ολόκληρους πόντους πιο κοντές (2.98 μ. αντί για 3.05 η απόσταση του στεφανιού από το παρκέ)! Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την ασύλληπτη ευστοχία των Ρώσων έξω από τα 6.75 σήμερα- τελείωσαν το ματς με 14/29 τρίποντα-, οι οποίοι κυριολεκτικά έκαναν πάρτι, όμως απ’ ό,τι φαίνεται θα τους βγει ξινό.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον κομισάριο του αγώνα και, όπως μαθαίνουμε, έχει εισηγηθεί ήδη τον αποκλεισμό της Χίμκι από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ ο Ολυμπιακός παίρνει το ροζ φύλλο του αγώνα. Η απόφασή του ισχυρού άνδρα της Ευρωλίγκα αναμένεται ν’ ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ή αύριο το πρωί το αργότερο.

Κάπως έτσι, το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανεβαίνει στο 7-6 και με την Χίμκι αποκλεισμένη, αν κερδίσει την ΤΣΣΚΑ την τελευταία αγωνιστική κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στα playoffs με πλεονέκτημα έδρας!

Διαβάστε το άρθρο στο www.sdna.gr/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...