Κύπρος- Αίσιο τέλος στην Αεροπειρατεία!

aeropeiratis-kypros

15.00 μ.μ

Τέλος στο θρίλερ με την αεροπειρατεία στην πτήση της Egypt Air στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. 

Στις 14:40 ο Αιγύπτιος αεροπειρατής Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά παραδόθηκε στην αστυνομία. Ο αεροπειρατής κατέβηκε από το αεροσκάφος τελευταίος και προχώρησε προς το μεγάλο υπόστεγο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Τεθωρακισμένο της Αστυνομίας τον πλησίασε και τότε ο αεροπειρατής υψώνοντας ψηλά τα χέρια παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Άνδρες του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού τον κύκλωσαν και τον έβαλαν σε όχημα απομακρύνοντάς τον από τη σκηνή. Νωρίτερα είχε αφήσει ελεύθερους όλους τους επιβαίνοντες που κρατούσε ομήρους.

Πηγή: Τέλος στην αεροπειρατεία στην Κύπρο -Παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης | iefimerida.gr

 

 

su-gdp-egyptair-boeing-777-36ner_PlanespottersNet_267366

10.00π.μ

Αεροπειρατεία εκδηλώθηκε σε αεροπλάνο των Αιγυπτιακών αερογραμμών καθώς εκτελούσε την εξωτερική πτήση Αλεξάνδρεια – Κάϊρο.

Οι πιλότοι έκαναν αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και οι πρώτες πληροφορίες για την πτήση MS181, μιλούν για έναν αεροπειρατή, ο οποίος φορούσε ζώνη με εκρηκτικά. Λίγο πριν τις 10 το πρωί ο αεροπειρατής απελεύθερωσε 22 γυναίκες και παιδιά αιγυπτιακής καταγωγής.
Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κύπρου, ο αεροπειρατής φαίνεται ότι είχε στενούς δεσμούς με την Κύπρο. Είναι αιγυπτιακής καταγωγής και είναι 27 χρονών.

Σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου της Λάρνακας στο αεροσκάφος βρίσκονται 55 επιβάτες και 7μελές πλήρωμα. Οι αρχές της Αιγύπτου μιλούν για 55 επιβάτες και 5μελές πλήρωμα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών και ήδη έχει συγκληθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...